CHIARA I ŽELJKA REKORDNO U VUKOVARU

U subotu 12.ožujka u Vukovaru je održano IX. Međunarodno "OTVORENO PRVENSTVO VUKOVARA", kojeg KDU "Vukovar" tradicionalno održava povodom dana osnivanja kluba.
Natjecanje je okupilo 48 natjecatelja (19 djevojaka i 29 mladića) iz Slovenije, Mađarske, Srbije i Hrvatske.
Najuspješniji natjecatelji , nagrađeni su medaljama, djevojke i ružama a podijeljeno je i 16 pehara.
Nika Veličić (Rječina) i Bruno Prokop (Vukovar) su najmlađi natjecatelji, Chiara Reljac (Rječina) i Betond Molnar (Budimpešta) su najbolji za U15, Nataša Dermiček i Nikola Todorović najbolji su za U17, Željka Miljković i Filip Bertran (Herkules- Bač) najbolji su za U20 a Radmila Zagorac i Stevan Vladisavljev (oboje Herkules Bač) su najbolji seniori.
Ostalih 6 pehara osvojile su ekipe a najuspješniji je KDU "Vukovar" ispred KDU "Rječine" iz Dražica i KDU "Olimpija" iz Ljubljane, te "Herkulesa" iz Bača, "Radničkog" iz Sombora i "Soroksarosa" iz Budimpešte.
Organizatoru ovog uspješnog natjecanja, upućene su pohvale za dobre uvjete natjecanja a to su iskoristile naše mlade državne rekorderke Chiara Reljac i Željka Miljković, koje su tijekom natjecanja 26 puta pomjerale granice državnih rekorda za mlađe uzraste.
CHIARA je sa 55, 58, i 60 kg. u trzaju i 133 kg u biatlonu postavila nove rekorde za mlađe kadete, kadete i juniore u kategoriji do 55 kg., dok je Željka sa 58 i 60 kg. u trzaju, 71 i 74 kg. u izbačaju i 128, 131 i 133 kg. u biatlonu postavila nove državne rekorde za mlađe kadete i kadete u kategoriji do 64 kg.