NIKOLA TODOROVIĆ KORAK DO MEDALJE NA PRVENSTVU SVIJETA
 
Mladi Vukovarac Nikola Todorović sa velikim je uspjehom branio boje Republike Hrvatske u gradu Leonu u Meksiku, gdje se održava Prvenstvo svijeta za kadete (U17).
Nikola je nastupio u "A" finalu kategorije do 81 kg. i ostvario rezultate od 118 kg. u trzaju, 133 kg. u izbačaju a što je 251 kg. u biatlonu.                                                U disciplini trzaj je osvojio četvrto mjesto a "bronca" mu je izmakla za jedan kilogram, dok je u izbačaju i biatlonu ostvario plasmane na osma mjesta u konkurenciji najboljih mladih dizača utega svijeta.
Tijekom nastupa Nikola je tri puta pomjerao granice državnih rekorda za kadete i to sa 116 i 118 kg.u trzaju i 251 kg. u biatlonu.
Druga naša predstavnica bila je 13-godišnja Chiara Reljac koja je u svom debitantskom nastupu u kategoriji do 55kg ostvarila plasman od 16 mjesta u trzaju izbačaju i biatlonu sa rezultatom 59-73=132.
Naše mlade reprezentativce već u kolovozu očekuje Europsko prvenstvo za kadete u Poljskoj gdje se nadamo još boljim rezultatima i plasmanima.

Čestitke svima.